Pod Sisačko-moslavačka

UDVDR RH – Podružnica Sisačko-moslavačke županije

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata – Podružnica Sisačko-moslavačke županije, uz svoje brojne djelatnosti na okupljanju, pomaganju i savjetovanju članstva, bilježi i bogatu, vrlo uspješnu sportsku aktivnost. Izaslanstvo udruge, koje je predvodio predsjednik Stjepan Hrastnik, primili su u četvrtak, 4. veljače 2016. godine, kako bi im čestitali na sportskim uspjesima, župan Ivo Žinić i njegova zamjenica Anita Sinjeri-Ibrišević.
Stjepan Hrastnik je svoje domaćine još jednom izvijestio o činjenici da je sportski ogranak županijskog UDVDR-a na sportskim igrama UDVDR-a prošle godine osvojio drugo mjesto, ali to nije najveći uspjeh sportaša-hrvatskih branitelja naše županije. Oni su naime, na istim sportskim susretima, pet puta osvajali prvo mjesto. Hrastnik je posebno zahvalio županu na prijmu, koji je županijski UDVDR sada dočekao prvi put.
Župan Ivo Žinić je, čestitajući, kako je rekao, suborcima i prijateljima još jednom posvjedočio kako aktualna županijska vlast posebnu pozornost posvećuje upravo braniteljskoj populaciji i njenim problemima. Podsjetio je kako, unatoč smanjenom prilivu sredstava u Županijski proračun, sredstva za rad braniteljskih udruga nisu smanjivana, nego je zadržana razina iz prethodnih godina.
Dopredsjednik udruge i predsjednik sisačkog gradskog UDVDR-a Ivo Šterk naglasio je kako se udruga ne bavi samo sportom, pa je tako posebice istaknuo sudjelovanje članova u borbi protiv poplavne opasnosti i njihovu spremnost da se zajednici u svakom trenutku krize stave na raspolaganje.
-Link-

Related Articles

Back to top button