Pod Koprivničko-krizevačka

Projekt „Promicanje vrijednosti Domovinskog rata“

1 PLAKATDana 26.09.2013.godine u sklopu projekta kojeg je odobrilo i sufinanciralo Ministarstvo branitelja , u Koprivnici je održan je prvi od tri planirana okrugla stola Podružnice sa temama koje se vežu uz veliki doprinos Koprivničko-križevačke županije i njenih ratnih postrojbi u Domovinskom ratu.
Tema ovog okruglog stola je je bila“ Oslobađanje vojnih objekata na području Koprivničko -križevačke županije u rujnu 1991.godine“. Bio je to odlično posjećen događaj u atraktivnom prostoru koprivničkog veleučilišta sa uvaženim predavačima, poznatim povjesničarima i glavnim sudionicima tih burnih događaja u rujnu 1991.godine na prostoru Koprivničko-križevačke županije.
Jedinstveni zaključak svih nazočnih na kraju događaja je bio da do sada Koprivnica nije imala ovakav događaj vezan uz Domovinski rat i na tako viskoj znanstvenoj razini.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”14″ sort_by=”order” order_by=”asc” show_search_box=”0″ search_box_width=”” image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”1″ thumb_width=”130″ thumb_height=”60″ popup_fullscreen=”0″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”fade” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_info=”0″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ popup_enable_pinterest=”0″ popup_enable_tumblr=”0″ watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]

Related Articles

Back to top button