Humanitarna djelatnost 2018.

Odjel za humanitarnu djelatnost UDVDR RH

Odjel za humanitarnu djelatnost UDVDR RH realizirao je projekat „Učenje stranih jezika za djecu hrvatskih branitelja, uz poseban naglasak priprema maturanata za maturu“ u tri županije:
– Bjelovarsko-bilogorskoj županiji (Veliki Grđevac i Velika Pisanica)
– Splitsko-dalmatinskoj županiji (Imotska Krajina)
– Međimurskoj županiji (Ivanovac, Prelog i Mihovljani)
za 60 polaznika, djecu hrvatskih branitelja, koji su pohađali školu stranih jezika jednu školsku godinu 2017/2018. (9 mjeseci). U mjesec svibnju 2018. godine polaznicima su podjeljene diplome i uručene prigodne nagrade. Posebnu nagradu su dobili oni učenici koji su testove položili sa odličnom ocjenom i niti jedan sat nisu izostali iz nastave. Maturanti i njihovi roditelji su nam više nego zahvalni da smo ih dobro pripremili za polaganje stranog jezika na maturi.
Polaznici Međimurske županije:

Polaznici Splitsko-dalmatinske županije (Imotska Krajina)

Polaznici Bjelovarsko-bilogorske županije (V. Grđevac i V. Pisanica)

Ovom prilikom bi se željeli zahvaliti Ministarstvu hrvatskih branitelja i dobrim ljudima koji su nam pomogli da zajedno realiziramo ovaj hvalevrijedan projekat.

Dana 24. svibnja 2018. godine u Splitsko-dalmatinskoj županiji Imotska Krajina Odjel za humanitarnu djelatnost UDVDR RH realizirao je projekat „Pomozimo djeci hrvatskih branitelja i unučadima predškolske dobi“ obišao je Dječji vrtić „Ribica“ u Grubinama, Dječji vrtić Donji Vinjani i donirao edukacijski materijal prilagođen dobi te djece. Djelatnici su bili više nego zadovoljni, a djeca sretna sa poklonima.

Related Articles

Back to top button