Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Humanitarna djelatnost 2016.

Odjel za humanitarnu djelatnost UDVDR RH

Odjel za humanitarnu djelatnost UDVDR RH realizirao je 23. svibnja 2016. godine projekat „Učenje stranih jezika za djecu razvojačenih, a nezaposlenih hrvatskih branitelja od posebne državne skrbi“ u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji Ogranak Đulovac. Školu stranih jezika pohađalo je 26 djece hrvatskih branitelja iz Ogranka Đulovac. Školska godina je trajala 2015./2016. godine. Do sada je UDVDR RH Odjel za humanitarnu djelatnost uz pomoć dobrih ljudi uključujući i ovu školsku godinu školovao 856 djece hrvatskih branitelja s područja od posebne državne skrbi i djecu iz višečlanih obitelji i slabijeg socijalnog stanja. Podijelili smo diplome polaznicima škole i uručili im prigodne poklone prilagođene dobi te djece, a posebne nagrade su dobili polaznici koji su testove engleskog jezika položili sa odličnim i nisu izostali niti jedan sat iz nastave.
Također smo obišli „Kulturno čitalački centar za djecu Bastaje“ i donirali smo im školski pribor i literaturu za knjižnicu, kako bi mogli što uspješnije raditi. Roditelji i djeca bili su više nego sretni i zahvalni na ovim našim projektima.

Related Articles

Back to top button