Pod Krapinsko-zagorska

3. RIBIČKI KUP U LOVU RIBE NA PLOVAK

132U organizaciji UDVDR Podružnica Krapinsko-zagorska, Ogranak Zabok i Klub branitelja Veliko Trgovišće na rukavcu Bubljač održan je 3. RIBIČKI KUP U LOVU RIBE NA PLOVAK. Vrijednosti Domovinskog rata za hrvatske branitelje neizbrisiv je trag u njihovim životima, ali i ponos na odo što su kroz vlastitu žrtvu dali za slobodnu i neovisnu Hrvatsku. Kroz zajednička druženja ostvaruju se mogućnosti da se osobnim kontaktima podsjeti na slavne dne ne tako daleke prošlosti, podsjeti na drage nam borce i prijatelje koji su za Domovinu  dali svoj život, ali i one koji su preminuli i umrli nakon Domovinskog rata. Omogućavanje natjecanja financijski je pomogla županija Krapinsko-zagorska i općina Veliko Trgovišće,a organizacijski Športsko ribolovni savez Krapinsko-zagorske županije i ŠRD Klen iz Oroslavja te Ogranak UDVDR Zabok i Klub branitelja Veliko Trgovišće. U ime organizatora natjecanja Podružnice UDVDR Krapinsko-zagorske županije natjecateljima i gostima prigodnim riječima obratio se predsjednik Kluba branitelja Zabok mr.crim.Josip Horvatin. Natjecanje je u ime župana Krapinsko-zagorske županije otvorio dopredsjednik županijske skupštine gosp. Tomislav Končevski koji je i sam hrvatski branitelj. Zahvalio je organizatorima na uloženom trudu, poželio još više ovakvih aktivnosti uz uvjerenje da će i politika i mnogi drugi znati prepoznati ono što braniteljske udruge rade  danas kao odgovorni čimbenici društvenog života u zajednica. Organizator natjecanja osigurao je pehare i zahvalnice za prva 3 mjesta ukupno, te medalje i diplome za svaki od sektora/3 sektora- zlatna, srebrna i bronzana medalja/.
Po završetku natjecanja za pomoć  u organizaciji natjecanja uručene su uramljene Zahvalnice općini Veliko Trgovišće i ŠRD Klen iz Oroslavja, a Športsko-ribolovnom savezu Krapinsko-zagorske županije zahvalnica će biti uručena naknadno. Na natjecanju na kojemu je učešće uzelo 8 natjecateljskih ekipa sa 24 natjecatelja,  nagrađenima su medalje, zahvalnice i diplome  uručili načelnik općine Veliko Trgovišće Robert Greblički, Vladimir Krmelić, Anđelko Pregiban, Licht Božidar, mr.Josip Horvatin, Duk Milivoj i Zvonko Vlahović. U prigodnom govoru na završetku natjecanja načelnik općine Veliko Trgovišće gosp. Robert Greblički zahvalio je organizatoru na dobroj organizaciji, učesnicima i nagrađenima na ostvarenim rezultatima i učešću u natjecanju te ponovio da će općina Veliko Trgovišće i dalje kao društveno odgovoran čimbenik i dalje ovakve i druge aktivnosti koje organiziraju hrvatski branitelji znati prepoznati te materijalno i na druge načine pomagati.
Natjecanju su pristupile ekipe UDVDR Veliko Trgovišće I, UDiVDR Bedekovčina, UDVDR Veliko Trgvoišće II, ŠRK Klen Oroslavje, ŠRD Zabok, UDVDR Ogranak Pregrada, ŠRD Klen Hum na Sutli i UDVDR Ogranak Zabok.
Ostvareni su slijedeći rezultati:
Sektor A: 1.Stjepan Kontrec, 2. Ivica Fureš, 3. Zvonimir Boršić
Sektor B: 1. Ivan Tušek, 2. IZdravko Ivanek, 3. Zlatko Paučnik
Sektor C: 1. Kristijan Ivanek, 2. Kruno Konterc, 3. Zoran Čuček

EKIPNO: 1. UDVDR Veliko Trgovišće I, 2. UDVDR Veliko Trgovišće II, 3. ŠRD Klen Hum na Sutli
Sudac natjecanja bio je Zvonko Vlahović dipl.inf..
Ugodno i lijepo druženje uz izvrsne vremenske prilike završeno je zajedničkim druženjem uz zakusku.
[Best_Wordpress_Gallery id=”22″ gal_title=”Ribicki kup-2015″]

Related Articles

Back to top button