Obavijest

BESTSELLER

BESTSELLER je međunarodna obiteljska modna tvrtka osnovana u Danskoj 1975. Danas, 15.000 radnika prodaje proizvode BESTSELLER u više od 70 zemalja širom svijeta. BESTSELLER marke se prodaju u 3000 branded lanaca trgovina u 38 tržišta i BESTSELLER proizvodi se prodaju u cca. 15000 multi-brand i robnim kućama.
Dana 10. travnja 2015. godine BESTSELLER je održao svjetski humanitarni dan u svim zemljama, marke i funkcije gdje su najprodavaniji. Naziv događaja je bio Dan darivanja i koncept je bio jednostavan”Svi kupci BESTSELLER što su potrošili 10. travnja, išlo je u dobrotvorne svrhe ‘. BESTSELLER je donirala iznos koji je jednak neto prihodima svih trgovinama, online trgovine i B2B prodaji na taj dan. Konačna ukupna vrijednost donacije je 15 milijuna eura. 50% prometa od Dana darivanja je poklonio u tri dobrotvorne svrhe organizacijama UNICEF, Spasimo djecu i dobitku. Preostalih 50% je podijeljen između zemalja u kojima BESTSELLER ima trgovine na temelju neto ostvarenog prometa svake zemlje. Online promet je otišao u globalne dobrotvorne svrhe.
BESTSELLER je na temelju iskazanih dugogodišnjih i hvalevrijednih projekata Odjela za humanitarnu djelatnost UDVDR RH, a posebno njezine pročelnice gđe Dubravke Kutleša Herljević izabrao UDVDR RH da dio sredstava od prometa Dana darivanja donira Udruzi dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske.
UDVDR RH posebno je zahvalan međunarodnoj obiteljskoj modnoj tvrtki Bestseller na prepoznavanju rada Odjela za humanitarnu djelatnost koji već 18 godina skrbi za hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji s područja od posebne državne skrbi, višečlane obitelji i obitelji slabijeg socijalnog stanja. Donirana sredstva usmjeriti će se u projekat „Učenje stranih jezika za djecu hrvatskih branitelja s područja od posebne državne skrbi u Vukovarsko-srijemskoj županiji“ za 20-tero djece hrvatskih branitelja slabijeg imovinskog stanja i iz višečlanih obitelji za školsku godinu 2015/2016., a koja će trajati godinu dana. Tražili su da škola bude otvorena u Vukovarsko-srijemskoj županiji, što će na otvaranju biti prisutan predstavnika te velike tvrtke. Zaista smo radosni i ponosni što je tvrtka Besseler prepoznala rad Odjela za humanitarnu djelatnost i što ćemo zajedno s njima realizirati narečeni projekat.
Ovim putem javno još jednom iskazujemo riječi neizmjerne zahvalnosti tvrtki Beseller i njezinim djelatnicima, a naša Udruga, kao i njezini korisnici znati će cijeniti i pamtiti dobrotu tvrtke Beseller.

Related Articles

Back to top button