Pod Vukovarsko-srijemska

PODRUŽNICA VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE

U organizaciji UDVDR RH Odjela za humanitarnu djelatnost dana 06. lipnja 2014. godine u 14 sati u Domu hrvatskih branitelja u Ivankovu (Vukovarsko-srijemska županija) realiziran je projekat Odjela za humanitarnu djelatnost „Učenje stranih jezika za djecu hrvatskih branitelja s područja Vukovarsko-srijemske županije, Ogranak Ivankovo“ gdje je pročelnica Odjela gđa Dubravka Kutleša Herljević uručila diplome 25-tero djece polaznicima škole stranih jezika, te prigodne poklone za djecu hrvatskih branitelja. Do sada smo školovali 730 djece hrvatskih branitelja od posebne državne skrbi. Realizaciji projekta u Ivankovu je u ime ministra branitelja bila prisutna gđa Antonija Rajković, viša stručna savjetnica u Sektoru za skrb o hrvatskim braniteljima koja se je uvjerila u realizaciju projekata Odjela za humanitarnu djelatnost.
Projekat učenja stranih jezika za djece hrvatskih branitelja slabijeg imovinskog stanja i iz višečlanih obitelji se dalje nastavlja u Osječko-baranjskoj županiji u Donjem Miholjcu i u Splitsko-dalmatinskoj županiji u Imotskoj krajini.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”17″ sort_by=”order” order_by=”desc” show_search_box=”0″ search_box_width=”180″ image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ thumb_click_action=”undefined” thumb_link_target=”undefined” popup_fullscreen=”0″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”fade” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_info=”1″ popup_info_always_show=”0″ popup_enable_rate=”0″ popup_enable_comment=”1″ popup_hit_counter=”0″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ popup_enable_pinterest=”0″ popup_enable_tumblr=”0″ watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]

Related Articles

Back to top button